miercuri, 18 mai 2011

Vindecare fizica si emotionala prin Chi Nei Tsang - masaj terapeutic abdominal


Masajul Chi Nei Tsang face parte din sistemul Universal Tao reprezintand una dintre cele mai profunde forme de masaj terapeutic din medicina chineza. Chi Nei Tsang inseamna lucrul cu energia (Chi) asupra organelor interne (Nei Tsang) pentru insanatosirea si revitalizarea lor.


Masajul Chi Nei Tsang este efectuat cu precadere in zona abdomenului. Ombilicul este un loc deosebit de important. In momentul conceptiei, primele celule ale fatului se formeaza in ombilic, iar celelalte parti ale corpului se dezvolta in spirala in jurul lor. Astfel, ombilicul este conectat direct cu fiecare parte a corpului si lucrand asupra ombilicului putem influenta intregul corp.

Chi Nei Tsang este extrem de eficient in detoxifierea organismului:
- stimuleaza eliminarea toxinelor si reziduurilor,
- imbunatateste functionarea sistemului circulator si limfatic,
- intareste sistemul imunitar.
Detoxifierea organelor interne la nivel fizic este insotita de vindecare la nivel emotional deoarece majoritatea emotiilor sunt stocate in sistemul digestiv, asteptand sa fie ‘digerate’, iar Chi Nei Tsang ne poate fi de mare ajutor in acest sens.

In Chi Nei Tsang se folosesc atingeri blande si profunde ale abdomenului pentru a stimula şi ‘educa’ organele interne să functioneze mai eficient si sa ‘gestioneze’ mai bine emotiile neprocesate.

Pentru programari sunati la : 072.72.148.12

Un comentariu: