miercuri, 18 mai 2011

DEPARAZITARE dupa reteta Huldei Clark

Solutiile prezentate mai jos apartin Huldei Clark( 1928-2009) : celebru naturopat, biolog, biofizician, zoolog, botanist, autoare a o serie  de carti dintre care cele mai cunoscute sunt : Vindecarea tuturor formelor de cancer, Vindecarea tuturor bolilor, Vindecarea HIV/SIDA, Vindecarea tuturor cancerelor avansate, Prevenirea tuturor formelor de cancer, Cura si prevenirea tuturor formelor de cancer

Prezint mai jos rezumatul rezumatului, ce poate fi solutia multor categorii de subiecte ( boli ) ale multora dintre noi, printre care si subsemnata

Multa vreme am crezut cu totii ca aceasta boala, cancerul, este diferita de alte boli. Toate formele de cancer sunt asemanatoare. Toate sunt cauzate de un parazit. Un singur parazit! Acesta este trematodul intestinal uman. Si, daca distrugeti acest parazit, evolutia cancerului se va opri imediat. Tesutul va redeveni normal. Nu va veti imbolnavi de cancer decat daca aveti acest parazit.


S-a constatat ca eczema se datoreaza viermilor cilindrici. Atacurile de apoplexie sunt cauzate de un singur vierme cilindric, Ascaris, care patrunde in creier. Schizofrenia si depresiile sunt cauzate de alti paraziti din creier. Astmul este cauzat de ascarizii din plamani. Diabetul este cauzat de trematodul pancreatic al bovinelor, Eurytrema. Migrenele sunt cauzate de nematodul Strongyloides. Acneea rozacee este cauzata de parazitul Leishmania. Multe dintre bolile de inima ale omului sunt cauzate de Dirofilaria, care se localizeaza in inima cainelui. Si lista poate continua.

Totusi, exista trei produse din plante care va pot scapa de peste o suta de tipuri de paraziti! Si asta fara dureri de cap! Fara nici o interferenta cu vreun medicament pe care il luati deja! Aceste produse sunt:

- Tinctura de coaja de nuca neagra sau Black Walnut Hull tincture

- Pelin sau Wormwood (in engleza lemnul viermelui)

- Cuisoare sau ClovesAceste trei produse trebuie folosite impreuna. Scoarta de coaja de nuca neagra si pelinul distrug parazitii adulti si larvele a cel putin o suta de paraziti. Capsulele de cuisoare distrug ouale. Doar daca le folositi impreuna veti scapa de paraziti. Daca distrugeti doar adultii, stadiile in evolutie si ouale vor deveni curand adulti.

Coaja verde ce inveleste nuca neagra sau nucul american este cea care contine acest miraculos antiparazitar. Dupa ce s-a innegrit, este inutila. Extractul de coaja de nuca neagra care se gaseste in farmacii nu este eficient ca antiparazitar. Acesta este negru, nu verde pal, indicand faptul ca momentul optim pentru recoltare a fost depasit.

Alte doua elemente, ornitina si arginina, imbunatatesc reteta. Parazitii produc o mare cantitate de amoniu ca excretii. Amoniul este echivalentul lor pentru urina si este eliberat de catre acesti paraziti, in organismele noastre, in mari cantitati. Aceasta substanta este foarte toxica, mai ales pentru creier. Ea produce insomnia, tulburari ale somnului si anxietate. Daca luati ornitina la culcare, veti dormi mai bine. Arginina are efecte similare, de reducere a efectelor amoniului, dar trebuie luata dimineata.

Partea mai putin placuta este ca acest program de 18 zile- daca vrei sa folosesti varianta cu produsele originale- costa cam 300 ron/ 18 zile . Dupa cele 18 zile se trece la varianta de intretinere- nelimitata, deoarece de paraziti ( in conditiile unui trai "civilizat" - adica toxic ) nu se poate scapa decat prin reintoarcerea la conditii ancestrale de viata : fara chimicale, detergenti, cosmetice, aparate de AC, vesela metalica, lucrari dentare ce contin metale, medicamente, E-uri, pesticide, ierbicide.
Cum am facut eu ? mi-am luat de pe ebay tinctura iar pelinul si cuisoarele le-am manufacturat-incapsulat acasa din ingrediente autohtone si am redus costul la aproape de jumatate.

4 comentarii:

 1. Numele meu este Victoria de la Oslo care trăiesc în Marea Britanie, vreau să depună mărturie despre Dr. Michael Osas, Dumnezeu va continua să vă binecuvânteze din belșug pentru faptele bune pe care le faci în viața oamenilor, voi continua să scriu bine și postarea de marturii despre te pe internet, am fost testat HIV pozitiv în 2011 și s-au simtit deprimat tot acest timp, până când am văzut un blog despre Dr. SAOS Micheal vindecat oameni cu ierburi și puteri spirituale, nu am crezut, dar am decis să-i dea un încerca, l-am contactat și a urmat instrucțiunile date spre surprinderea mea, am avea, de asemenea, vindecarea mea, eu sunt atât de fericit să fie vindecat, așa că am promis pentru a transmite acest mesaj către lume. Dacă aveți orice problemă sau vă sunt, de asemenea, infectate cu orice boală cum ar fi HIV / SIDA, Staphylococcus, herpes Cancer vă rugăm să trimiteți e-mail la dr.Micheal Osas-l acum herbalcure4u@gmail.com. Eu garantez pentru el 100%, poți să-mi adăuga pe facebook: coolbabytp sau coolbabytp4u@facebook.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună ziua
  Pentru deparazitare la copii 5 si 11ani se poate aplica aceasta rețetă si care sunt dozele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună ziua
  Pentru deparazitare la copii 5 si 11ani se poate aplica aceasta rețetă si care sunt dozele.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua! Care este doza zilnica pt adulti?

  RăspundețiȘtergere