AROMATERAPIEDe ce Aromaterapie Holistica? Iata cel putin 7 motive pentru a o face parte integranta din viata noastra

1. Uleiurile esentiale terapeutice pure sunt selective
,
pentru ca sunt impregnate cu inteligenta Divina. Ele stiu care sunt factorii nocivi din organism si care sunt cei pozitivi, astfel incat nu distrug decat bacteriile, virusii, microbii care cauzeaza boala , bacteriile prietenoase ramanand sa ne serveasca in continuare .

2. Uleiurile esentiale terapeutice pure actioneaza la nivelul creierului emotional


“ Cand inhalam moleculele de ulei si acestea ne ajung in cavitatile nazale, ele se indreapta direct catre creier, intr-o portiune central a acestuia denumita “amigdala cerebrala” sau diencefalon. Acesta este sediul central al sistemului limbic, care gestioneaza informatiile stocate si toate experientele noastre emotionale accumulate in timp. Aceasta parte a creierului NU INTELEGE CUVINTELE, ESTE INCAPABILA SA COMUNICE SAU SA INTELEGA LIMBAJUL scris si vorbit. Nu raspunde/reactioneaza decat la miros. Astfel uleiurile esentiale constituie un puternic mijloc de a conecta acea portiune non-verbala a creierelor noastre , care inmagazineaza sentimente si emotii.” Dr David Steward “Uleiuri biblice tamaduitoare”

3. Uleiurile esentiale terapeutice pure genereaza efecte de profunzime prin cantitati mici de substanta.

Este nevoie de numai o molecula de ulei esential pentru a deschide un receptor celular si a comunica cu AND-ul celulei pentru a-i reseta functia celulara
O picatura de ulei esential terapeutic contine de 40000 ori mai multe molecule decat corpul uman. Respectiv, fiecarei celule a corpului uman ii revin 40000 molecule de ulei esential. Fiind atat de mica, penetreaza cu usurinta membrana celulara si patrunde in interiorul celulei, unde la nivel de ADN sterge informatia greita si reprogrameaza celula cu informatia corecta.

4. Uleiurile esentiale terapeutice ridica frecventa vibrationala a copului uman la un nivel la care boala dispare
Frecventele vibrationala ale uleiurilor esentiale terapeutice , masurata la Tainio Technology- in Cheny- Washington se incadreaza inte 52-320Mhz. Cea mai mare frecventa vibrationala cunoscuta este a uleiului Rosa damascena ( trandafir ) respective 320Mhz.
20-27 Mhz ierburi si plante proaspete
12-22Mhz ierburi uscate
O Mhz – alimente procesate termic sau conservate

62-68Mh frecventa vibrationala a unui om considerat sanatos
58Mhz frecventa vibrationala a unui om racit
55Mhz frecventa vibrationala a unui om cu candida
42Mhz frecventa vibrationala a unui om avand cancer
0-25Mhz decesul

Rugaciunea sporeste frecventa vibrationala a uleiurilor esentiale cu 15Mhz.Gandurile pozitive cu 10MHz.
Evident , gandurile negative scad frecventa cu cca 12 MHz

5. Uleiurile esentiale terapeutice pure ne fac sa fim mai constienti de latura noastra spirituala.Sunt binecunoscute tamaia, smirna, mirrh-ul si myrtle, santalul, isopul, cedrul, nardul pentru utilizarile lor in practici spirituale precum meditatia, rugaciunea, etc

6. Aromaterapia are o traditie indelungata.Utilizarea lor este sigura atata vreme cat uleiul este unul 100% pur si terapeutic
Nu exista cazuri de deces rezultate in urma folosind uleiuri esentiale la recomandarea unui aromaterapeut sau a bunului simt ci dimpotriva , cei care fac tratamente cu uleiuri esentiale isi schimba atitudinea, somnul, capata mai multa sensibilitate si devin mai constienti de natura bolilor si de procesul de vindecare.
Comparativ cu aceasta 250.000 oameni mor numai in America, ANUAL din cauza medicamentelor administrate si a procedurilor recomandate de medici. ( www.mercola.com)
Inca de acum 40000 de ani vechii incasi ardeau plante aromatice pentru purificare fizica si spirituala.
Vechii egipteni foloseau uleiurile esentiale la imbalsamari.
Este atestat ca in anul 1000 IHr s-a distilat primul ulei esential de trandafir.


7. Uleiurile esentiale sunt concentrate din plante obtinute prin distilare la temperatura si presiune scazuta


Pentru a obtine 1 litru ulei esential 100% terapeutic, pur se folosesc :
750 kg lavanda sau 4 tone petale de trandafir culese dimineata inainte de rasaritul soarelui sau 4 tone petale de iasomie.
Din concentrare rezulta si eficienta lor antibacteriana, antivirala, fungicida, antioxidanta,antiinfectioasa, antiseptica, antivirala, hormonala ( echilibreaza ), oxigenanta, anticancerigena, etc


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu