luni, 7 ianuarie 2013

21 MOTIVE pentru a bea Ningxia RED- Suc concentrat de Goji si uleiuri esentiale pure!

1. Sucul de Goji Ningxia Red este un concentrat de antioxidanti ce consolideaza sistemul imunitar. Antioxidantii permeabilizeaza peretii celulari si ataca radicalii liberi inainte ca acestia sa deterioreze ADN-ul nucleului celulei.


2. Antioxidantii din Ningxia Red luptă cu arterioscleroza, sprijina sistemul circulator , inclusiv inima.

3. Ningxia este un ajutor puternic al funcției hepatice. Ficatul este unul dintre organele vitale cu cel mai mare rol in detoxifiere.


4. Ajuta ochii, diminueaza cataracta, glaucomul, intarind acuitatea vizuală. Fructul de Goji conține o gamă completă de antioxidanti carotenoizi, inclusiv beta-caroten si zeaxantina. De fapt, Wolfberry Ningxia are cea mai mare sursă de carotenoizi dintre toate alimentele cunoscute. Beta-carotenul este cel mai bine cunoscut nutrient pentru retina.


5. Este de ajutor in tratamentul cancerului. Principalul constituent al wolfberry (Goji) este Lycium Barbarum polizaharidic (LBP). Conform unor studii în China, LBP ajuta pacientii cu cancer la reconstruirea celulelor albe din sânge, sporind fagocitele și activitatea fagocitara legata de celulele canceroase, inmultind major numarul de celule T.



6. Extractul de Wolfberry Ningxia inhibă mutatia genetica. Unii oameni de stiinta spun ca fructul este un bun supliment pentru prevenirea cancerului la ficat. De asemenea, studiile arată regresia numarului de pacienți cu melanom malign, carcinom cu celule renale, cancer colorectal, cancer pulmonar, și altele.

7. Minerale & vitamine acționează ca enzime și co-participanti în procesul de digestie.

8. In China un numar mare de persoane traiesc mai mult de 100 de ani în zonele in care creste Goji. (wolfberry). la toate persoanele investigate s-au determinat creșteri ale Super oxid dismutaza (SOD) și ale hemoglobinei. Wolfberry, cu alte cuvinte ,poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.

9. Protejează împotriva atacului radicalilor liberi asupra ADN-ul mitocondrial - cuptoarele noastre de energie din interiorul fiecărei celule. Antioxidantii lupta împotriva destabilizarii mitocondriale.

10. Este important ca peretii celulelor sa mentina permeabilitatea nutrienților prin membrană. Wolfberry Ningxia consolideaza peretele celular și sprijina transportul eficient al nutrienților flavonoizi în celulă și a produselor reziduale din celula.

11. Diminueaza si stabilizeaza nivelul zahărului din sânge.
12. Protejaza neuro-transmitatorii împotriva omniprezentei activitati a radicalilor liberi, luptand împotriva demenței și a altor forme de pierdere a memoriei.

13. Da o stare de bine, și a avut rezultate notabile în testele referitoare la reducerea stresului si anxietatii. Țesuturile organismului (inclusiv creierul) sunt asistate în evitarea stresului oxidativ.

14. Contine un complex de vitamine B esentiale pentru organism. În plus, aceste vitamine sunt vitale pentru transformarea alimentelor în energie.
15. Celulele au nevoie de a comunica, in special cele ale sistemului nervos cu creierul. Răspunsurile sinaptice sunt protejate si fortificate de aceeasi polifenoli (flavonoide) pe care Goji le folosesc pentru a se proteja.

16. Asigură o acțiune puternic anti-fungica, anti-bacteriena si anti-virala, deoarece conține solvetivone (un aminoacid) .

17. Reduce durerea cauzata de inflamatie, deoarece Berry conține beta-sitosterol, un remarcabil anti-inflamator.

18. Ningxia Red din Goji este concentrat in proteine (mai mult de grau), esentiale la refacerea celulara.

19. Spre deosebire de cele mai multe fructe de padure, contine vitamina E naturala . Un antioxidant de restaurare, cu beneficii de sănătate prea multe pentru a lista aici.

20. Asigura o viata mai sănătoasa, romantică. Wolfberry sporeste sănătatea in general, inclusiv răspunsurile sexuale. Un botanist scria, "Wolfberry poate face un lup tanar dintr-un om bătrân."

21. Aceaste fructe au mai fost numite "Un lider motivational al organismului sanatos ", continand mai multe polizaharide unice, care nu se găsesc în oricare altă plantă pe pamant.

Ningxia Red - Suc concentrat de Goji cu adaos de uleiuri esentiale terapeutice pure

Ingrediente: Ningxia wolfberry (lyceum barbarum), suc de coacaze (Vaccinium corymbosum), suc de rodie (Punica granatum), suc de caise (Prunus armeniaca), suc de zmeura (Rubus idaeus), nectar de agave organic (A. tequilana), extract din samburi de struguri (Vitis vinifera), Uleiuri esentiale terapeutice din coaja de lamaie, coaja de portocala (Citrus sinensis), coaja de tangerine, yuzu, indulcit cu extract de stevia.

Mod de administrare
: portii de 30-60 ml de 1-2 ori pe zi
Modalitate de prezentare : sticle de 750 ml si doze de 60 ml pt 1 administrare
Modalitate de comercializare:
2 sticle de 750 ml 78.6 Euro
4 sticle de 750 ml 140.4 Euro
30 doze a cate 93.6 Euro

Pentru detalii sau comanda folositi detaliile de contact ale acestei pagini.
Ningxia Red se comanda direct din UK.