marți, 18 ianuarie 2011

Testimoniale Tehnica Raindrop

"Am primit Tehnica Raindrop de 3 ori şi acum am devenit total dependent de sentimente de fericire si de relaxare totala pe care le creează pentru mine, caci eu nu prea am dureri majore . Motivul pentru care am apelat la Raindrop a fost de natura spirituala. Mirosul de uleiuri combinate cu masajul bland ma calmeaza si simt cum tensiunea ce o aveam de multe ori în gât, după o zi stresantă la locul de muncă este întotdeauna eliberata.. Îmi place sentimentul că îmi redă sentimentul de reunire si echilibrare a trupului cu sufletul si mintea mea . După o sesiune de Raindrop am cel mai bun somn şi vise uimitoare."
Iulian- Bucuresti

"Experimentarea Tehnicii Raindrop a fost una dintre cele mai relaxante experienţe din viaţa mea. Am simtit ca am fost plutesc pe un nor. Un sentiment extraordinar de pace si bunastare. S-a produs o reasezare a oaselor si ligamentelor piciorului meu stang- de care sufar, blanda si fara efort. M-am simţit extrem de relaxata, iubita şi îngrijita. "
Ana M - Maestru Reiki

"Am suferit un accident la spate la locul de muncă cu cinci ani în urmă şi, deşi am primit tratamente regulate de fizioterapie si chiropractica de doi ani de zile, durerea mea de spate a persistat. Cu cinci săptămâni în urmă am a primit un tratament prin Tehnica Raindrop şi durerea mea de spate s-a diminuat , iar acum, in cea mai mare parte a timpului, este non-existenta. Spatele meu a trecut de la a fi o sursă de durere şi disconfort pentru mine la a fi o mare sursă de putere şi sprijin pentru corpul meu. Vă recomand fără echivoc celor care aveti probleme cu spatele sa primiti lunar Tehnica Raindrop... Spuneti "adio" durerilor acute de spate si "Bine ai venit!" la sănătate şi vitalitate radianta. "
Lakshmi K- Maestru Reiki

Fiul meu de şapte ani, Alex a primit un masaj Raindrop pe 2 decembrie, 2011. Alex a avut de suferit in urma unor infecţii ale sinusurilor de aproximativ trei ani. Medicul pediatru al lui Alex a declarat că nu este nimic de făcut pentru a atenua infectiile datorita structurii craniene a lui Alex. Alex a fost diagnosticat cu sindrom Down şi partea frontala a craniului lui este împinsa înainte, ceea ce limitează cavitatea sinusurilor. Multi copii cu Sindrom Down sunt afectati de aceasta afectiune.
Masaj Raindrop a durat timp de 1,5 ore. Nu au existat reactii adverse ale acestui masaj pt fiul meu. De fapt, am observat mai multe efecte pozitive. In timpul masajului, Alex a devenit atât de relaxat că a adormit. Simplul fapt de a sta 1,5 ore pe masa de masaj este o dovadă a efectului non-iritant şi calmant al terapiei Raindrop. Dupa masaj, Alex a fost capabil să elimine mari cantitati de mucus anterior blocate de conformatia sinusurilor lui. Nara lui dreapta s-a eliberat complet, şi astăzi, câteva zile mai târziu respira bine. Începând de astăzi, nara stanga lui încă elimina mucus, dar el este capabil de a respira liber prin ambele nari. Anterior, în timpul nopţii Alex sforaia puternic si avea perioade în care respiraţia se oprea complet pentru câteva secunde înainte ca el sa înceapa să respire din nou. Acest lucru il trezea frecvent. Dupa masaj, sforăitul este complet oprit şi Alex respiră normal în timpul nopţii.
Tehnica Raindrop este o experienţă pozitivă pentru fiul meu. El este acum capabil de a respira liber prin ambele nari si, de asemenea, are un somn odihnitor
.” Maria T


Aici este o imagine a unui băiat înainte şi după primirea Tehnicii Raindrop în care puteţi vedea cum începe să-şi regleze nivelul coloanei vertebrale. (Notă: diferenţa dintre omoplaţi).Tehnica Raindrop poate fi foarte puternica in eliminarea virusilor situati de o parte si de alta a coloanei vertebrale si care pot provoca scolioza sau aliniamente gresite ale curburii coloanei vertebrale. Aceasta fotografie a fost luată înainte şi după ce băiatul a primit tratament Raindrop şi puteţi vedea rezultate dramatice. Cu toate acestea fiecare persoană, este diferită şi mai multe sesiuni pot fi necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu