joi, 20 ianuarie 2011

Masajul cu uleiuri esentiale de puritate terapeutica Raindrop

Tehnica RAINDROP® de relaxare si vindecare a dr. Gary Young

Tehnica Raindrop foloseste masajul si aplicatiile de uleiuri
esentiale pentru a atenua simptome de scolioza, cifoza si alte boli
ale spatelui, întarind în acelasi timp sistemul imunitar.
Cercetarile medicale au dovedit faptul ca de-a lungul coloanei vertebrale
exista multi virusi în stare latenta. Uleiurile esentiale naturale,
care sunt extrem de puternice, sunt aplicate ca niste picaturi
de ploaie, pe spate, unde sunt absorbite si actioneaza pentru a
ataca acesti virusi. Mii de terapeuti maseori, chiropractori si
pacientii lor au laudat, pe parcursul a mai mult de zece ani, aceasta
tehnica uluitoare de vindecare, a dr. Gary Young.

Principalele beneficii ce pot fi obtinute in urma masajului sunt:
1. reducerea durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale si relaxarea tesuturilor musculare ,
2. stoparea gripei sau a racelii,
3. bucurie, mai multa energie
4. indepartarea stresului si a starii de anxietate, curatare a tesuturilor,
5. reducerea discomfortului din articulatii,
6. sustinerea sistemului imunitar,
7. imbunatatirea capacitatii de concentrare,
8. echilibrarea balantei energetice.
Pentru acest tip de masaj se folosesc numai uleiuri esentiale de puritate terapeutica Young Living, obtinute prin distilare la temperatura si presiune scazuta conform standardelor AFNOR si ISO.

Emotii negative pe care masajul raindrop le amelioreaza:
manipulare ( busuioc)
lipsa respectului de sine ( chiparos)
incoerenta ( aroma siez)
deconectare, neimplinire ( maghiran)
frica de a finaliza lucruri, vulnerabilitate, toxicitate ( oregano)
esec, frica de dependenta, restrictie, rigiditate ( menta)
lipsa de potectie ( cimbru)
agresiune, frica de conflict, inabilitatea de a face fata, infrangere ( uleiul valor = curaj)

Pentru informatii si programari va astept la telefon 072.72.148.12

Tehnica Raindrop a fost pusa la punct de naturopatul dr. Gary Young pe baza cercetarilor efectuate în ceea ce priveste uleiurile esentiale ca agenti antimicrobieni si a informatiilor fascinante pe care le-a învatat de la intelepti indieni. Este o tehnica puternica, neinvaziva, ce se bazeaza pe capacitatea antivirala, antibacteriana si antiinflamatorie a unui pachet de uleiuri esentiale alese special pentru a determina organismul sa-si mentina curbura spinala normala. Conform unor studii mai recente s-a demonstrat ca unele tipuri de anomalii in aliniamentul coloanei se datoreaza unor virusi si bacterii ce se afla in stare latenta pozitionati de-a lungul coloanei vertebrale. Acesti germeni patogeni determina inflamarea si respectiv contorsionarea si desfigurarea coloanei. Deoarece masajul Raindrop actioneaza direct asupra punctelor reflexe de pe talpa prin tehnica VitaFlex cat si direct asupra muschilor spinali simultan stimulandu-se si sistemul limbic prin inspirarea remediilor – efectul obtinut este maxim.Este un lucru obisnuit ca persoanele cu scoliozã care beneficiazã de TR, sa castige aproximativ 2,5 cm, sau chiar mai mult, în înaltime, si asta în urma unei singure aplicari. Multe alte persoane au raportat ca nu au mai simtit durere ori senzatia de congestive în zona respectiva, ba chiar au scapat de raceala si gripa, dupa ce li s-a aplicat TR.
Acesta este si motivul pentru care TR a starnit interesul celor care lucreaza în domeniul tehnicilor de vindecare.


Dupa un astfel de tratament organismul trece printr-o etapa de purificare-detoxifiere-realiniere a coloanei ce se prelungeste pana la 7 zile. Este recomandat a se tine post sau o dieta usoara si inainte si dupa terapie pentru a beneficia la maxim de potentele uleiurilor folosite. Efectele unei aplicari pot dura cateva luni bune pentru o persoana, în timp ce alta poate avea nevoie de mai multe sedinte, de aplicari repetate saptamanal, pana ce organismul începe sa raspunda la tratament, ceea ce poate dura de la cateva saptamani pana la un an.

Tehnica Raindrop se poate personaliza, pentru a raspunde cat mai bine la diferite probleme de sanatate, care nu au legatura directa cu problemele de spate. Infectii pulmonare, probleme cu digestia, hormonale, insuficiente hepatice, precum si altele se pot trata, substituind uleiurile esenþiale standard folosite în TR, cu alte uleiuri anume, speciale pentru organul respectiv.

Atentionare: Tehnica Raindrop nu este un panaceu sau o solutie magica de vindecare. Un organism sanatos si echilibrat este rezultatul unui program bine pus la punct, de exercitii, dieta, meditatie. Prin sanatate se întelege tot ceea ce facem, spunem, auzim, vedem si mancam. TR este un instrument eficace care ne poate ajuta sa ne restabilim echilibrul la nivelul organismului.
Obiceiurile sanatoase de nutritie si o minte deschisa, pozitiva, pot ajuta corpul si derma sa accepte uleiurile mai bine si mai repede.
Este bine ca inainte si dupa aplicarea tehnicii Raindrop organismul sa fie ajutat si printr-o dieta detoxifianta, exercitiu fizic , somn suficient , meditatie , rugaciune.
Toate afirmatiile despre uleiurile esentiale din acest document, nu se refera decat la uleiurile de puritate terapeutica ale companiei Young Living cu cate se practica acest tip de masaj.

Infectiile cauzeaza scolioza si sciatica?

Tot mai multe studii de cercetare indica faptul ca anumite microorganisme vietuiesc în apropierea sirei spinarii si contribuie la aparitia deformatiilor din zona respectiva.
Studii întreprinse la Western General Hospital din Edinburgh, Scotia, au stabilit legatura dintre particulele de tipul virusilor si scolioza idiopatica. Cercetatori de la Universitatea din Bonn au descoperit cã virusul varicella zoster se poate ascunde în ganglionii spinali, toatã viata.
Cercetari efectuate în 2001 au confirmat ca existenta unor microorganism infectioase este o cauza a inflamarii si durerii resimtite la nivelul coloanei vertebrale.
Alistair Stirling si colegii sai de la Spitalul Regal de Ortopedie din Birmingham, Anglia, au descoperit ca 53% dintre pacientii cu sciatica acuta au fost depistati pozitiv la testul de infectie cronica, de nivel inferior, cu bacterii gram-negativ (în special cu Propionibacterium acnes), care au declansat inflamarea în vecinatatea coloanei. Stirling chiar sugera ca motivul pentru care aceste bacterii nu fusesera identificate mai devreme, era intervalul de timp extins necesar incubarii materialului de disc (7 zile).
S-a evidentiat si ca mycobacterium tuberculosis (bacteria raspunzatoare de tuberculoza) contribuie la îmbolnavirea coloanei vertebrale si la posibila ei deformare.
O lucrare de cercetare, efectuata în cadrul Institutului Pasteur din Franta, publicata în The New England Journal of Medicine, atesta documentat numarul tot mai mare de pacienti care prezinta simptome ale bolii coloanei vertebrale (morbul lui Pott) cauzata de tuberculoza.
În plus, s-a stabilit si conexiunea dintre vaccinurile facute din virusi vii si afectiuni ale coloanei. Un studiu din 1982, efectuat de Pincott & Taff, arata legatura dintre vaccinurile orale pentru poliomielita si scolioza.

Cum actioneaza uleiul esential ?
Uleiul esential declanseaza procesul de regenerare al plantei, similar sangelui in corpul uman. Atat uleiul esential cat si sangele contin compusi de tipul hormonilor care au rol declansator al procesului de regenerare. Similitudinea merge mai departe : structura chimica a uleiului esential este similara cu cea a celulelor corpului uman. Asa se face ca aceste molecule, relativ mici, sunt imediat acceptate de organism. Aplicate de exemplu pe talpa , moleculele esentiale vor calatori in cateva minute prin intreg organismul, destinatia fiind organul aflat in suferinta. Ajuns acolo penetreza in interiorul celulei si schimba informatia gresita la nivel de ADN. Si ca efect : stimuleaza secretia de anticorpi, neurotransmitatori, endorfine, hormone si enzime. Moleculele aromatice actioneaza direct asupra sistemului limbic influentand centrul emotional al creierului.

Un comentariu:

  1. Cu un titlu atât de sugestiv şi cu o recomandare călduroasă am pornit să caut cabinetul şi terapeutul ce promovau Raindrop Tehnique. Când am ajuns am descoperit de fapt un loc plin de linişte, de miresme noi şi îmbietoare şi un om deosebit. E greu de crezut că doar la doi paşi de hărmălaia şi efervescenţa Pieţei Unirii te poti relaxa, îţi poti ascuţi şi îmbia simţurile, pentru ca spre final să reuşeşti să descoperi că poţi ajunge la o linişte interioară benefică. Chiar dacă noţiunea de relaxare este exagerat vehiculatã şi astfel a început sã îşi piardã din conceptul şi tehnicile tradiţionale, abia la sfârşitul terapiei am ajuns să înţeleg ce înseamnă cu adevărat relaxarea.

    Alexandru

    RăspundețiȘtergere