marți, 18 octombrie 2016

Cateva Testimoniale Access Bars

"Cat de darnic a fost Universul cu mine oferindu-mi sansa de a participa la clasa de Access Bars tinuta de Flori, duminica 7 august! Am primit infinit! 
Chiar asa!
Sentimentul ca esti iubit, accepat asa cum esti, ajutat sa iti accesezi propria putere interioara si un nivel mai ridicat al constientei este un dar nelimitat! Iubirea este doar iubire, constiinta este nelimitata, asadar, ceea ce am primit si daruit la randul meu este cu adevarat nelimitat!
Este ceea ce fiinta mea si a fiecarei persoane isi doreste pentru a fi in armonie in interior si in exterior!
Starea de bine pe care am trait-o in cursul acestei sesiuni cat si dupa aceea este dificil de exprimat in cuvinte, pentru ca orice adjective as folosi nu as face decat sa limitez acea traire!
RECOMAND FIECAREI PERSOANE SA ISI FACA ACEST DAR MINUNAT, DE A PARTICIPA LA CLASELE ORGANIZATE DE FLORICA!
INFINITE MULTUMIRI DRAGA FLORICA" Georgeta  Bucuresti"Căutând pe net informații despre metodele de vindecare emoțională, am avut șansa de a o descoperi pe Florica Mihai care m-a cucerit de la primul "Alo!" 
Vocea, calmul, disponibilitatea și generozitatea cu care mi-a vorbit, m-au determinat să mă programez rapid la o ședință de Acces Bars Conciousness. Habar nu aveam ce înseamnă și, sincer, nici acum nu aș putea spune cu exactitate ce presupune acest lucru, dar pot spune că prima ședință m-a uluit, câștigându-mi încrederea într-o metodă despre care nu mai auzisem până atunci!Deși eram într-o perioadă foarte stresantă, m-am relaxat atât de profund și am avut o stare atât de bună, încât nu-mi venea să mai plec de acolo. Așa că mi-am programat o nouă ședință și continui să merg de câte ori se poate!
Mulțumesc de un gazilion de ori! 
Cum poate fi mai minunat de atât? 

Schimbarile pozitive apărute  încă de la prima sesiune, atât pe plan emoțional cât și pe plan relațional, m-au făcut să o recomand persoanelor care sunt cu adevărat interesate de călătoriile spirituale și de  aprofundarea gradului de conștientizare, și sunt deschise către experiențe noi.
Sunt profund recunoscătoare pentru echilibrul, pacea, bucuria, ușurința și energia pozitivă, (re)dobândite în urma accesării acestui program atât de special, prin intermediul unei persoane atât de specială precum este Flori Mihai.
Cu bucurie, iubire și recunoștință,
Bianca  Bucuresti "

"Bars a creeat in viata mea multe chestii frumoase: relaxare, o stare de usurinta cu propriul meu corp si de conectare cu el. Si de asemenea o modalitate placuta de a elimina totul felul de limitari. Practic nu ai ce sa nu iti placa la Bars, atat atunci cand primesti cat si cand daruiesti 🙂" Ana G Bucuresti

“Pentru mine Acces Bars este o tehnica extraordinara care a funcționat neașteptat de bine! M am relaxat inca din primele momente extraordinar de bine și parca mi s a ridicat o ceata de pe cap, luându i locul o liniste si o claritate mentala pe care nu am mai avut o de ceva vreme. In plus am fost uimita sa constat eficienta acestei tehnici in momentul în care băiețelul meu avea febra foarte mare si dureri in tot corpul, din cauza unei viroze urâte. Flori si a asezat doar mainile pe anumite zone ale corpului sau si febra si durerea au dispărut in 30 de minute. A fost oau pentru mine care m-am chinuit la fiecare viroza cu antitermice si fel de fel de remedii care nu si faceau efectul decat in cateva zile. Mulțumesc Florica Mihai pentru tot ce impartasesti lumii din comoara neprețuita care esti!” Ioana P Bucuresti

“Cu bars si access consiousness, in mare m-au ajutat sa devin si mai constient, sa pot vedea lucrurile din viata mea din alta perspectiva. Acum am o claritate mai mare si cred ca am putut sa fiu mai present in viata mea. Acum depistez imediat cand este vorba de o convigere limitativa, ma pot elibera mai usor de lucrurile care ma tinau pe loc si nu ma lasau sa evoluez. Am invatat, sa pun intrebari la univers si sa nu vin eu cu raspuns...” D.V. Bucuresti


“Bars pt mine inseamna sa primesti si sa oferi cu bucurie si usurinta, sa renunți la control si in egala masura sa accepți miracolele Universului;
Nu stiu cum ar fi fost viata mea daca nu as fi aflat si primit Bars, dar stiu sigur cum e sa trăiești constient si mereu in intrebare " Cum poate fi si mai bine decat atat?!"
Multumesc Flori!” – Mirela Barcelona 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu