miercuri, 10 august 2011

CHI NEI TSANG - Masajul cu lumina (CHI) al organelor interne

Chi Nei Tsang (CNT) este un masaj de vindecare chinezesc vechi de secole. Consta intr-un masaj abdominal blând dar profund, în scopul de a "instrui" organele interne abdominale pentru a lucra mai eficient.


Are ca efect îmbunătăţirea sănătăţii fizice şi emoţionale. Chi Nei Tsang se traduce prin " lucru cu energia asupra organelor interne" sau " transformarea chi a organelor interne." CNT se bazează pe convingerea că problemele emotionale nerezolvate sunt stocate in sistemul digestiv şi că "digestia deficitara a emotiilor " este unul dintre principalele motive ale bolilor.
CNT a fost utilizata pentru prima data acum o mie de ani in urma de catre calugarii taoisti, în mănăstirile lor pentru a ajuta la detoxifierea, vitalizarea şi perfecţionarea trupurilor lor, în scopul de a menţine energia necesara pentru preocuparile lor spirituale.


- La ce este bun Chi Nei Tsang?:

- Îmbunătăţeşte şi stimulează drenarea limfatică şi sistemul circulator.

- ajută la intărirea sistemului imunitar.

- înainte şi după intervenţia chirurgicală ajută la o recuperare mai buna şi mai rapidă

- corectează postura incorectă si uşurează tensiunea.

- tratează durerea cronică de spate, gat si umeri, precum şi problemele legate de nealinierea picioarelor şi a pelvisului.

- facitilează clarificarea vieţii noastre emotionale.

- imbunatăţeste respiraţia si ajută la aprofundarea tehnicilor de respiraţie

- ameliorarea blocajelor intestinale, crampe, noduri, tesut cicatricial, dureri de cap, crampe menstruale, circulatie proasta, dureri de spate, infertilitate, impotenţa, si multe alte probleme ...,

- accelereaza viteza de vindecare in urma traumelor, a nasterii sau intervenţiilor chirurgicale. "


- Motive pentru a evita CNT pot include : sarcina, prezenţa unui dispozitiv intrauterin sau stimulator cardiac, anumite tipuri de cancer şi / sau infecţii ale pielii. La ce te poti astepta atunci când faci un masaj Chi Nei Tsang?
Tratamentul incepe cu atingeri delicate pe abdomen care ulterior pot deveni foarte prounde. Va puteţi simţi profund relaxat în timpul tratamentului şi puteti chiar adormi. Masajul Chi Nei Tsang este extrem de relaxant si cu efecte notabile. Pentru o deblocare eficienta a dezechilibrelor din abdomen in general sunt necesare o succesiune de 5 sedinte aplicate la un interval de 4 zile – respectiv un interval de 21 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu