luni, 31 ianuarie 2022

Februarie 2022 energii potentiale dpdv astrologic

Februarie caracteristici: Putere de vindecare. Energie extrema. Schimbari in invatamant. Copii teribili. Schimbari de lideri. Comunicare eferverscenta. Indragostire instantanee. Materializare instantanee (atentie ce gandim).

1 februarie 2022 ora 7:45 pt Bucuresti Luna noua in Varsator conjuncta cu Saturn. Sansa de a face parte din comunitatea cu care empatizez. Daca nici o comunitate/proiect/echipa nu te-a convins pana acum, acum vei auzi de la un vecin, de la un frate spiritual despre o viziune la care chiar nu mai poti fi insensibil. Fii bland cu tine si recunoaste ca in grup este cea mai buna varianta de a evolua. Lasa sa plece indoielile si “fa-ti bagajul” fizic sau virtual, iarta-i pe cei ce nu te inteleg, familia, trecutul si paseste cu incredere si responsabilitate catre tine si autenticitatea ta, catre contributia care esti in aceasta lume.

4-7 februarie se deschide un nou ciclu Soare-Saturn de responsabilitate la nivel social mai clar si mai lamuritor decat cel din 24 ianuarie 2021 care a activat multe fantezii si exagerari impuse social. Acest nou ciclu la nivel individual ne va ajuta sa discernem care e proiectul nostru personal sau de grup care ne aduce bucurie atat mie cat si lumii. Proiectele nealiniate cu bucuria sufleteasca nu mai sunt sustinute astral. 
De asemeni Kiron mai activeaza acum si curajul eliberarii de sub controlul autoritatii ( pt unii autoritatea sunt parintii, pt altii seful, pt altii foruri de conducere) sau curajul de a schimba ceva la noi insine ( de exemplu in sport sau pt a ma muta sau pt a schimba ceva ce aveam nevoie dar nu am fost suficient de determinat)

14 februarie Sf Valentin ( adica Luna in opozitie cu Pluto de data aceasta :-) ne elibereaza de distrageri: telefoane, munca si ne focuseaza pe ceea ce inseamna impreuna) o ocazie foarte buna de a reinnoi, de ne reaminti angajamentele de cuplu, uniunile in iubire. De asemeni constientizam ca ne trebuie foarte putin ca sa fim fericiti, caci fericirea si iubirea nu vin din exterior ci sunt in noi insine.

15 februarie Soarele face cuadratura cu Axa Nodurilor Lunare. Mercur intra in Varsator 
Venus e in conjunctie cu Marte si cu steaua Vega din constelatia Lira. Luna in opozitie cu Saturn
Esti acum mai vindecat dpdv al increderii in sine, in ultimele luni ai constientizat si vindecat ce inseamna iubirea pentru tine. Este momentul acum ca in grupul din care faci parte sa fii auzit, sa-ti exprimi dorintele, planurile, idealurile, in ce fel vrei sa arate aceasta contributie a ta catre semeni. Este momentul sa constientizezi ce faci , cat faci , in ce fel faci si cat valoreaza produsul/munca ta si sa-ti sustii punctul de vedere. Vega si Venus te ajuta sa faci lucrul acesta cu usurinta, lejeritate si firesc.
Luna in opozitie cu Saturn vorbeste despre o renuntare la tendinte de egoiste in scopul unui bine mai inalt. 

16 februarie ora 18:55 pt Bucuresti Luna Plina in Leu  conjuncta cu Regulus 
Da-i atentia cuvenita copilului din tine si el va fi fericit sa faca miracole cu tine !
Acest moment ne transmite ca inca mai avem multe schimbari de facut la noi insine, de renuntat la tipare de gandire bazate pe acumulare numai de castiguri materiale pentru ca, iaca-ta, partenerul ( sau altii ) imi arata cu blandete ca implicarea spirituala aduce mai multa liniste, incredere, bucurie de a trai decat stressul acumularii perpetue de bunuri . Este posibil chiar sa pierd ceva daca nu pot invata cu bunavointa. Unii se pot simti neintelesi de partener, iar altii se pot scufunda in proiecte creative. Depinde de vibratia fiecaruia.

18 februarie ora 18:43 Soarele intra in Pesti marcand deschiderea spre adevarul spiritual pentru masele de oameni si deschiderea inimilor la nivel planetar din acest an.

22.02 2022 Palindromul planetar al anului!!! Magnetism si Separare 
Eliberarea umanitatii de contracte karmice, de minciuna, de iluzie, de anumite dependente de credinte.
Magnetismul inimilor ce bat la unison in speranta incredere unitate.
Multa energie de consumat, multe emotii, avalanse de ganduri, informatii, intuitii, nervozitate greu de gestionat.  Atentie mare la copii mai ales la cei mici la adolescenti pentru ca vor simti sa faca lucruri surprinzatoare, iesite din comun.

27.02.2022 Nodul Nord conjunct cu Algol in trigon cu Marte Venus Pluto 
Sansa unei deschideri a umanitatii spre abilitatile creative, inspiratie, arta , muzica, dans. Dar si nesansa unora de a aluneca spre adictii vicioase dar pentru care exista si sansa desprinderii in aceasta luna pentru ca exista toata sustinerea necesara. 
Algol reprezinta capul meduzei ce a fost ucisa de Perseu si este asociata cu bolile psihice sau varii forme de a ne “pierde capul”. Asa ca.. sa avem atentie si discernamant. Ganditi-va la Salvadori Dali , Stephen King, printesa Diana care au marcaje cu Algol si au sublimat aceasta energie in mod neobisnuit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu